Preskoči na sadržaj

ITstreet postovi

Vector Watch Luna

Malo da vas podsetim na sat iz naslova koji sam dobio da opišem a koji je objavljen u Svetu Kompjutera pre oko pola godine.  Nije mi bilo svejedno kada sam ga dobio. U pitanju je nešto što košta preko 50.000 dinara.

Šta reći o satu koji je urađen savršeno? Nema zamerke ni sa dizajnerske, ni sa inžinjerske strane. Sat kome...

Petrović Dejan 0 Komentara 178 Pregleda

World of Warships Survey

Posle dužeg izbegavanja sam ipak instalirao World of Warships. Odigrao sam nekoliko borbi i ostao malo podeljenog mišljenja. Isuviše spora igra za mene, i nakon toga je nisam pokretao nekoliko dana. Ali neću pisati o WoWs kao o igri ovaj put. Pisaću o mejlu koji mi je stigao nakon par dana.

U poruci stoji da WG-u treba moje mišljenje...

Petrović Dejan 0 Komentara 180 Pregleda

Vonino Magnet M9

-Vonino, kažeš...
-Nikad čuo. Ma to opet neko kinesko smeće.
-Šta ti je to? Neka 'talijanska odevna marka?

Ovako manje-više su reagovali moji poznanici na pomen Magnet M9 tableta, američke firme Vonino. Iskren da budem, i ja sam podigao obe obrve kada sam se prvi put sreo sa ovim tabletom. Dugo sam u IT svetu ali se do sada...Petrović Dejan 0 Komentara 141 Pregleda

Kako promeniti ikonicu i naziv fleš diskova

Verovatno ste nekad primetili da fleš od drugara, kada ste priključili na vaš računar da prebacite vaš omiljeni warez, izbacuje drugačiju ikonicu a ne klasičnu koju dodeljuje windows. To je zato što je vaš drugar podesio svoj fleš i dao mu svoj lični pečat. To isto možete i vi. Samo ispratite uputstvo dole.

Potrebno...

Petrović Dejan 0 Komentara 253 Pregleda

Memteq DZ09

Pre par meseci sam objavio svoj prvi članak u Svetu Kompjutera. U pitanju je opis Memteq DZ09 pametnog sata koji možete pročitati ovde. Ne bih se ponavljao šta i kako sat radi, to možete pročitati i na sajtu SK. Dodaću samo par slika i neki zaključak...

Petrović Dejan 0 Komentara 282 Pregleda

THE friend

Obično na blogu pišem o raznim stvarima vezanim za IT. Dočepam se nekog uređaja i opišem ga onako, prostim rečima. Da bi običan čovek mogao to da razume. Ukratko, pisao sam o programima, uređajima, ali retko o ljudima. A ljudi čine ovaj svet lepim. Nekad i ružnim.

Prijatelje koje stekneš u detinjstvu ostaju za ceo život. Ovaj...

Petrović Dejan 1 Komentara 494 Pregleda