Politika Privatnosti

Politika Privatnosti


Ono što mi prikupljamo

Možemo prikupiti sledeće informacije:

  • Ime
  • Kontakt informacije, uključujući e-mail adresu,
  • Ostale informacije relevantne za kupca anketama i/ili ponuda.

Šta radimo s informacijama koje prikupljamo

Tražimo ove informacije kako bi razumeli vaše potrebe i pružili bolju uslugu, a posebno iz sledećih razloga:

  • Unutrašnje vođenje evidencije.
  • Možemo koristiti podatke za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
  • Povremeno možemo poslati promotivne poruke e-pošte o novim proizvodima, posebnim ponudama ili druge informacije koje mislimo da vam mogu biti zanimljive putem e-mail adrese koju ste ostavili.
  • S vremena na vreme, mi takođe možemo koristiti vaše podatke kako bi Vas kontaktirali u svrhu istraživanja. Možemo Vas kontaktirati putem e-pošte. Možemo koristiti informacije za prilagođavanje web-sajta u skladu s vašim interesima.

Sigurnost

Činimo sve da vaši podaci budu sigurni. Kako bi se sprečio neovlašteni pristup ili otkrivanje, informacije koje prikupljamo na internetu smo stavili u odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerskih procedure za zaštitu i sigurnost.

Kako koristiti kolačiće (cookies)

Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu da se nalazi na tvrdom disku računara. Nakon što se složite, datoteka je dodala i kolačić koji pomaže analiziranju web prometa ili omogućuje da znate kada posetite određenu stranicu. Kolačići omogućuju web aplikacijama reagovati na vas kao pojedinca. Web aplikacija može prilagoditi svoje poslovanje prema Vašim potrebama i željama za prikupljanje i pamti podatke o vašim željama.

Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali stranice koje se koriste. To nam pomaže u analiziranju podataka o saobraćaju web stranice i poboljšanju naše web stranice kako bi je prilagodili potrebama korisnika. Mi koristimo ove podatke samo za statističko-analitičke svrhe, a zatim se podaci uklanjaju iz sistema.

Sveukupno, kolačići će nam pomoći da Vam pružimo bolje web stranice, omogućujući nam da pratimo koje stranice će vam biti korisne a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računaru ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje ste izabrali podeliti s nama.

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali uobičajeno je da možete podesiti web pretraživač da odbije kolačiće ukoliko to želite. To može sprečiti pun potencijal web stranice.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice od interesa. Međutim, nakon što upotrebite ove linkove da napustite našu stranicu, morate znati da nemamo nikakvu kontrolu nad tim drugim web straniama. Stoga, ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih podataka koje nam dajete prilikom posete tih stranica i takva mesta nisu u skladu s ovom izjavom o privatnosti. Trebali bi biti oprezni i pogledati izjavu o zaštiti privatnosti koja se odnosi na web stranicu koja je u pitanju.

Kontrolisanje vaših ličnih podatka

Možete izabrati ograničenje prikupljanja i korištenja vaših ličnih podataka na sedeće načine:

  • Kad se od vas traži da ispunite obrazac na web stranici, pogledajte okvir koji možete kliknuti kako biste naznačili da ne želite da podatke može koristiti bilo ko u direktne marketinške svrhe;
  • Ako ste prethodno prihvatili i dozvolili nam korištenje Vaših ličnih informacija u svrhe marketinga, možete se predomisliti u bilo kom trenutku, kontaktirajući nas putem našeg kontakt obrasca na ovoj web stranici.

Nećemo prodavati, distribuirati ili dati u zakup vaše lične podatke trećim osobama, osim ako imamo vaše dopuštenje ili se po zakonu od nas traži da to učinimo. Mi možemo koristiti vaše lične podatke kako bi vam poslali promotivne informacije o trećim stranama koje mislimo da vam mogu biti zanimljive, osim ako vi to ne naznačite da to ne želite.

Možete zatražiti podatke o ličnim informacijama koje čuvamo o vama na osnovu Zakona. Platićete malo nadoknadu. Ako želite kopiju informacija koje o vama posedujemo molimo da nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca na ovoj web stranici.

Ako verujete da su sve informacije koje mi imamo o vama netačne ili nepotpune, molimo pišite na e-mail što je pre moguće, na gore navedenu adresu. Mi ćemo odmah ispraviti bilo kakve informacije koje se nalaze kod nas a za koje vi smatrate da su netačne.