Warning: mysqli_select_db() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /home/itstreet/public_html/classes/CMySQL.php on line 22

Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/itstreet/public_html/classes/CMySQL.php on line 24
ITstreet - INTEX 3.5 sata external case
Preskoči na sadržaj

ITstreet postovi

INTEX 3.5 sata external case

Официјелни сајт.

Спецификације:

  • alu design
  • 3.5" sata/ata up to 500gb
  • plug & play
  • portable
  • usb 2.0
  • transfer rate-12mbps max
  • compatible-hdd/cd-rom/cd-r/rw/dvd/mo/zip
Вероватно сам међу последњима дошао до екстерног хард диска. Заправо, дуго сам се двоумио између екстерног hdd и кућишта за један стари ata hdd. На крају је новчаник преломио и узео сам INTEX кућиште, модел IT-350SA.

У кутији се добија кућиште, сталак, упутство за употребу, диск са драјверима, каблићи (и за ata и за sata) и мали шрафцигер/одвијач!?. Јесте квалитетан таман толико да се хард угради у кућиште али лепо што су се сетили.

Кућиште је од алуминијума класичног изгледа и на сталку изгледа веома лепо, мада за мој укус сталак је непрактичан. Сви ми имамо брдо крша на и око стола тако да је сигурнији када лежи на страни. Пуњач има кабал нормалне дужине, док је usb кабал дугачак један метар. Кућиште поред места за каблове има још и прекидач и лед диоду која светли зелено за stand by и црвено када ради.

Кућиште се отвара са предње стране скидањем предње маске која је причвршћена са два шрафа. Сва електроника је постављена на маску и причвршћена заједно са носачем hdd који има своје вођице тако да је hdd унутра прилично фиксиран и не помера се. Каблићи имају своја места за прикључивање тако да без обзира који 3,5" hdd се поставља и још битније ко поставља, грешке не може бити. Мада за ово друго понекад и нисам тако сигуран.

За тестове сам користио стари ata макстор 6Y080L0, који је доста тога протурио кроз себе.

Image Hosted by ImageShack.us
By dekip at 2012-02-18

Image Hosted by ImageShack.us
By dekip at 2012-02-18

О резултатима просудите сами.


Ostavite poruku

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.Označena polja su obavezna*